O nama Kontakt e-Račun
Facebook Lukom-doo-Ludbreg
Česta pitanja i odgovori

Pitanja možete slati mailom na: lukom@lukom.hr

1.
Postovanje!
Imam neka pitanja u vezi odlaganja otpada, a sto ne pise u letku koji smo dobili na kucnu adresu.
Zanima me kud se odlazu aluminjiske kantice od pasteta, kompota, ribica, i aluminijska folija...?
I zasto nebi u selu mogle biti kante za polomljeno keramicko posude i stare zarulje. Tko ce voziti pet zarulja ili dva polomljena tanjura u UNIVERZAL?
Takoder, kud staviti vrecice od cipsa, cappuccina i kave jer na letku pise da neidu s plastikom jer imaju alu foliju iznutra, a nigdje ne pise kud idu!?
Ako vec trebamo odvajati odpad onda bi to trebalo biti kako spada.
Unaprijed zahvaljujem na vasem odgovoru!
Pozdrav!

Poštovana,
Zahvaljujemo na pitanjima te u nastavku dajemo odgovore:
Aluminijske kantice od pašteta, kompota, ribica i aluminijska folija odlažu se u metalni otpad, odnosno posebne kontejnere za metalni otpad koji se nalaze na zelenom otoku u Vašem mjestu.
Dezodoransi su opasni otpad i trebale bi ih preuzimati trgovine koje ih prodaju.
Žarulje su problematičan otpad i za zbrinjavanje istih možete nazvati besplatni telefon 08000 444 110 gdje ćete dobiti sve potrebne informacije. Što se tiče razbijenih tanjura ili nekog drugog posuđa, iste možete odložiti u miješani komunalni otpad, naravno, ako se radi o jednom, dva polomljena tanjura, a ne o većim količinama.
Vrećice od chipsa, cappuccina, kave i slično odlažete u miješani komunalni otpad. U miješani komunalni otpad odlaže se sav otpad za koji u letku nije navedeno da spada u neku drugu vrstu otpada, odnosno papir, plastiku, staklenu ambalažu, metalni otpad, tekstil i biorazgradivi otpad (izuzevši, naravno, glomazni otpad, otpadne gume, građevinski otpad, lijekove, salonitne ploče, otpadna vozila, električni otpad i opasni otpad za koje je u letku točno navedeno gdje i na koji način zbrinuti).
U tijeku su pripremni radovi za gradnju reciklažnog dvorišta u Ludbregu, gdje će građani moći odlagati sve vrste otpada.

U želji da kvalitetom i pouzdanošću pri realizaciji svojih usluga ispunimo potrebe i očekivanja korisnika naših usluga, te da zajednički doprinosimo očuvanju okoliša, stojimo Vam na raspolaganju za daljnje upite.
Lukom d.o.o.

Galerija slika
Galerija slika
Pogledajte galeriju slika!
© Lukom d.o.o. Ludbreg / 2015
facebook
Ludbreg www.visitludbreg.hr mojaenergija.hr varazdinska-zupanija.hr www.varkom.hr